Krage lokkefløjte Sam Neyt FT3

37,00

Krage lokkefløjte Sam Neyt FT3

Clear

Krage lokkefløjte Sam Neyt FT3

Lokkefløjte til krager Sam Neyt FT3

Sam Neyts lokkefløjter til krager er håndlavede og er de eneste lokkefløjter til krager, der er designet specielt til jagt på den europæiske krage. Sam Neyt har testet lokkefløjten i praksis i årevis og finjusteret den til den nuværende FT3-model. Med denne lokkefløjte kan man imitere forskellige lyde, såsom “hilsen”, “panik”, “skænderi” eller “kom tilbage”. Ud over krager er det også muligt at lokke kajer og skestorke til med denne fløjte. Sam Neyt kragefløjten er den mest effektive lokkefløjte på markedet, og ikke uvæsentligt er den også den letteste at lære! Efter lidt øvelse er det muligt at efterligne den dybe kradsende lyd fra den sorte krage.

Lokkefløjterne er lavet af holdbart afrikansk tordenvalnøddetræ eller det lysere rødbrune hårdttræ rosentræ. Sammenlignet med den tidligere FT2-version har FT3-versionen en hårdere finish, hvilket gør den mere modstandsdygtig over for temperaturændringer og derfor mere modstandsdygtig i kulden. Lokkefløjten leveres som standard sammen med en tydelig brugsanvisning. Der er også digitale lydfiler til at øve sig med lokkefløjten. Disse sendes via e-mail.

I bestillingsnoterne under checkout kan du angive, om du vil have lokkefløjten i mørk valnød eller den rødbrune lokkefløjte i rosentræ.

Træsort

Valnød, Rosentræ

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist