Forsendelse & Retur

Forsendelse

Vi behandler og afsender ordrer der bliver bestilt inden kl 15:00 samme hverdag. Bestillinger der bliver foretaget lørdag og søndag bliver behandlet og afsendt den følgende hverdag. I tilfælde af kampagner, rabat og helligdage, kan der forekomme udsving på leveringstiden grundet travlhed.

Returnering

Hos Lokkegæs.dk (Prodecoys) har du 14 dages fri returret. Det vil sige, at du kan bede om at returnere din vare uden at komme med en specifik årsag. Efter du har sendt besked om din returnering, har du derefter 14 dage til at sørge for at varen bliver sendt tilbage til os.

  • De følgende regler gælder for returneringer:
    Varen må ikke have taget skade, den skal være komplet, og må kun være pakket ud/eller brugt i en sådan anledning som har været nødvendigt for at kunne beslutte om du ønskede at beholde varen.
  • Varen skal returneres i den originale indpakning.
  • Varer der er blevet solgt med rabat eller der på anden måde er solgt med nedsat pris kan ikke returneres.
  • Specialfremstillede produkter kan ikke returneres til os. Det skyldes, at de er blevet fremstillet særligt til den enkelte kunde, eller fremstillet i en special størrelse, så derfor beder vi dig om at kontrollere samtlige produkter grundigt, inden du foretager din ordre og godkender.

For at returnere varer kan du sende dem med posten. Du skal selv hæfte for leveringsomkostninger forbundet hermed. Hvis dine returnerede varer overholder vores regler, altså ikke har taget skade, og bliver tilsendt os inden for tidsfristen på korrekt måde, vil Lokkegæs.dk (Prodecoys) returnere det fulde beløb for varen, dog gælder dette beløb ikke for leveringsomkostninger. Du vil modtage beløbet på din konto inden for 14 hverdage efter vores modtagelse af returneringen.

Hvis produkter har taget skade, eller på anden måde ikke er komplet når du modtager din ordre, beder vi dig om at kontakte os snarest muligt (i løbet af 3 hverdage). Derefter kan vi sammen finde frem til den bedste løsning.

Adresse til returvarer:

Prodecoys
Van Irhovenstraat 11
5398 HX
Maren-Kessel


Tvister

Desværre kan der fra tid til anden forekomme ting der ikke forløber efter hensigten. I dette tilfælde anbefaler vi, at du først kontakter os på e-mail “info@lokganzen.nl“. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage. Hvis vi ikke i fællesskab kan finde frem til en løsning, kan du indsende din klage til Europa Kommissionens ODR platform for tvister. Du kan finde information omkring denne platform der håndhæves af EU på http://ec.europa.eu/odr. Du er velkommen til at indgive din klage på denne platform, så længe du ikke allerede har din klage behandlet et andet sted, altså hos os, eller andre instanser.

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist