Typer af lokkefugle

Lokkegåse til gåsejagt

Hos lokkegæs.dk sælger vi forskellige typer af naturlige lokkegåse. Skumgæs, fuldkrops lokkegæs i plast og windsocks/sillosocks. De forskellige typer fungerer alle ekstremt godt til at få gæssene inden for skudvidde.

Lokkefugle til gæs med fuld krop

Det er ikke til at undgå at bruge lokkegæs når man ønsker en vellykket gåsejagt. Ved at bruge lokkegæs, tiltrækkes blandt andet de overflyvende gæs til lokkefuglen, så gæssene kommer inden for skudvidde. Full-body lokkegæs fra Prodecoys er naturlige gåselokkere med et realistisk udseende – og er den vigtigste del af din samling lokkefugle. Disse lokkefugle fungerer ekstremt godt til at bringe gæs inden for skudvidde. Hos lokkegæs.dk har vi forskellige typer gåselokkere med fuld krop i vores sortiment, til næsten alle jagtbare gåsearter. Lokkegæssene med fuld krop er malet med utallige detaljer, og er derefter behandlet med en mat maling, så de ikke skinner. Canadagåsen er desuden delvist flocked (hoved og hale).

Lokkefuglene er samtidig også lette, en lokkefugl vejer nemlig kun 350 gram! Nu er det slut med at slæbe rundt på tunge lokkefugle, der fylder meget. Da lokkefuglene er lette, bevæger de sig også fint i vinden, hvilket gør dem mere attraktive.

Lokkefuglene fås i to positioner, vagtpost og fodring. Et sæt med 6 lokkefugle indeholder 2 vagtlokkefugle og 4 foderlokkefugle. Et sæt med 12 lokkefugle indeholder 4 vagtfugle og 8 foderfugle. Dette er det ønskede forhold. En samling lokkefugle der kun fodrer eller står på vagt tiltrækker nemlig mistænksomhed fra gæs. Der er altid både gæs der er opmærksomme, og gæs der fouragerer.

Hver lokkefugl leveres med en sort jordnål med gummihætte, som er nem at fastgøre gennem de to åbninger i lokkefuglen.

Lav vægt

Prodecoys fuldkrops lokkegæs vejer kun 350 gram! Med disse lokkefugle er transport i marken en smal sag, sammenlignet med de tunge lokkefugle af hård plast på markedet.

Yderst realistiske lokkefugle

Vores lokkefugle er malet i mange detaljer og derefter behandlet med en mat maling, så de ikke skinner i solen.

Testet i den virkelige verden

Vores lokkegåse er blevet testet grundigt i praksis af vores team, der består af jægere og skadesbekæmpere.

Det anbefales at transportere en helkrops lokkegås i en lokkefugletaske med 6 eller 12 rum. Hver lokkefugl puttes derefter i deres eget separate rum, hvilket gør at lokkefuglene bliver bedst bevaret og samtidig er nemme at transportere.

Vores full-body lokkefugle er lavet af en fleksibel pastik, hvilket betyder man delvist kan pakke lokkefuglen sammen, og på den måde gøre dem lettere at transportere. Åbningen på bagsiden af lokkefuglen gør at lokkefuglen let kan bules ud med hånden, hvis det er nødvendigt.

Foamies lokkegæs af skum

De såkaldte foamies er fuldt flockede og lavet af et fleksibelt skum, der gør lokkefuglene foldbare. Alle foamies fra ProDecoys har et naturligt udseende, og man får altså lokkegæs med et realistisk udseende. Hos lokkegæs.dk har vi forskellige typer foamies i vores sortiment: grågås, nilgås og bramgås.

Foamies kan transporteres i en lokkefugletaske/net eller en lokketaske med 6 eller 12 rum, da det anbefales at transportere foamies i en lokkepose med 6 eller 12 rum, som bevarer dem bedst.

foamies lokkefugl til nilgås
lokkefugletaske

De er også yderst lette, da en lokkefugl blot vejer 150 gram! Det betyder at du ikke længere behøver at slæbe rundt på tunge lokkefugle, som samtidig fylder meget. Da de er lette, bevæger de sig også fint med vinden, hvilket øger lokkefuglens tiltrækningskraft.

Lokkefuglene fås i tre positioner: fodring, hvile og sikring. Et sæt med 6 stk. består af tre styks fodrende lokkegæs og tre styks lokkegæs der er i sikringsstilling. Altså 1/2 hvilestilling og 1/2 sikringsstilling. Et sæt med 12 stk. består af 6 fodrende, 3 hvilende og 3 faststående.

Windsocks & Sillosocks

Windsock eller Sillosock lokkegæs fungerer som en fremragende lokkefugl til at få gæs på skudhold, og de er især kendt for at tilføre bevægelse til lokkefuglene. Hovederne på sillosocks er detaljerede og flokkede. Selv med disse lokkefugle er vægten og volumen minimal. Så de er ideelle til transport og opbevaring, såvel som til opsætning af lokkefuglene i felten.

Hos lokkegæs.dk har vi forskellige typer Windsocks & Sillosocks i sortimentet, til blandt andet grågås, canadagås og bramgås. Derudover er der også Sillocks flapper med vinger, som er ekstra iøjnefaldende i flokken af lokkefugle.

Sillosocks grågås
Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist