Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR

2.669,00

Leveringstid +/- 7 hverdage

Clear
hikmicro-thunder-pro-tq50c-2-0-handheld

Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR

2.669,00 Select options

HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR termisk kikkertsigte er et tilbehør til et riffelsigte. Det monteres nemt på riffelkikkerten, og det vejer kun 538 gram uden batteri. Varmekikkerten er kompatibel med forskellige adaptere, og den har M52 x 0,75 gevind. Clip-on har en 640×512 termisk sensor, og pixelafstanden er kun 12 µm, hvilket giver et knivskarpt billede. Med en imponerende lav NETD på mindre end 20 mK sender varmekameraet meget detaljerede varmebilleder. Disse billeder vises på OLED-skærmen på 1024×768 (0,39 tommer) med en billedfrekvens på 50 Hz. Der er en drejeknap på toppen af varmekameraet, som giver dig mulighed for at justere fokus. Den termiske sensor har en rækkevidde på 1800 meter, hvilket gør det muligt at registrere varmeforskelle selv på lange afstande.

Med dette termokamera kan du tage både billeder og videoer. Det kan du gøre manuelt ved hjælp af knapperne på toppen af HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR varmekamera, eller du kan overlade det til den rekylaktiverede optagelse. Denne funktion gør, at der optages en kort video med lyd i det øjeblik, termokameraet registrerer rekyl. Det giver en kort video, hver gang der trykkes på aftrækkeren. Varmekameraet har et 16 GB eMMC (embedded multimedia card), og de fotos og videoer, du tager, bliver også sendt til din telefon, hvis du har HikMicro Sight-appen.

HikMicro Sight appen er gratis at downloade og vil få dig forbundet til din HikMicro enhed. Når den er konfigureret, er det muligt at justere varmebilledfremviserens indstillinger via appen, og du kan selvfølgelig se fotos og videoer i den.

HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR termokamera er udstyret med et Li-ion batteri. På en fuld opladning kan termokameraet være tændt i op til 6,5 timer uafbrudt. Når batteriet er tomt, kan du nemt genoplade det eller skifte det ud med det andet batteri. For at få endnu længere tid med en batteriopladning kan du bruge standbytilstand. Det er nemt at sætte termofremviseren i standbytilstand eller bare aktivere den igen ved hjælp af knapperne på toppen. Der er i alt fem knapper med følgende funktioner:

Tænd/sluk-knap:
– Kort tryk: Aktiverer og deaktiverer standbytilstand.
– Hold nede: Tænd/sluk.

Tilstandsknap:
– Kort tryk: Skift mellem farvetilstande (white hot, black hot, red hot, fusion).

Knap til optagelse:
– Kort tryk: Tag et billede.
– Hold nede: Start/stop optagelse af en video.
– Funktionalitet i (hurtig)menuen: Flyt markøren op.

Menu-knap:
– Kort tryk: Gå ind i hurtigmenuen.
– Hold den nede: Gå til den udvidede hovedmenu eller afslut menuen.
– Funktionalitet i (hurtig)menuen: Bekræft valget.

Display-knap:
– Kort tryk: Vis eller skjul detaljerede oplysninger på skærmen.
– Funktionalitet i (hurtig)menuen: Flyt markøren nedad.

HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR termokamera er rekylsikkert og vandtæt. Faktisk er det IP67-vandtæt, hvilket betyder, at termokameraet er helt støvtæt og kan nedsænkes til en meters dybde i op til 30 minutter.

Optie

Met draadkruis, Zonder draadkruis

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist