Termisk kikkert HikMicro Falcon FQ35

Original price was: €2.685,00.Current price is: €2.105,00.

Leveringstid +/- 7 arbejdsdage

Hikmicro Falcon

Termisk kikkert HikMicro Falcon FQ35

Original price was: €2.685,00.Current price is: €2.105,00.

FQ35 er en kompakt håndholdt termisk kikkert fra HikMicros Falcon serie. Denne kompakte, brugervenlige og håndholdte kikkert er fantastisk til at spore, observere og identificere dyreliv. De smart placerede knapper kan betjenes med berøring af både venstre- og højrehåndede, og magnesiumhuset giver en stød- og korrosionsbestandig skal. Varmekameraet er også IP67 vandtæt, hvilket betyder, at Falcon er beskyttet mod fugt som kraftig nedbør og sne og kan nedsænkes i vand i op til 30 minutter til en maksimal dybde på 1 meter.

En stor F1.0-blænde med en asfærisk germaniumlinse fanger en stor mængde infrarød stråling og giver en detekteringsrækkevidde på 1800 meter. Det termiske billedmodul ≤20 NETD mK og en 12 µm sensor med en opløsning på 640×512 sikrer detaljerede billeder med høj kontrast. Desuden giver Image Pro algoritmen dig mulighed for at skelne objekter og baggrunde endnu bedre ved at gøre kanter mere synlige.

De termiske billeder vises på et OLED farvedisplay i 1024×768 opløsning (High Definition), og du kan vælge mellem visning i fire farveskemaer: Black Hot, White Hot, Red Hot og Fusion. Ved hjælp af 1-8x digital zoom kan der opnås en maksimal forstørrelse på 16x, så du kan komme ekstremt tæt på objekter.

Den interne hukommelse på 64 GB kan lagre timevis af video og titusindvis af fotos. Derudover giver HikMicro Sight-appen til Android og iOS mulighed for tilslutning til en smartphone eller tablet til livevisninger, optagelse af fotos og videoer, deling af filer på sociale medier, fjernbetjening og firmwareopdatering via FQ35-varmekameraets Wi-Fi modul. Der medfølger to batterier, som hver især giver strøm nok til 5 timers kontinuerlig brug. Via USB-C porten kan der ud over opladning og dataoverførsel tilsluttes en powerbank til at forsyne Falcon med strøm.

Leveringstid +/- 7 arbejdsdage

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist