Thunder 2.0 Clip-On TQ50C Termisk Kikkert (uden sigte)

1.040,00

Leveringstid +/- 7 hverdage

Thunder 2.0 Clip-On TQ50C Termisk Kikkert (uden sigte)

1.040,00

HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ50C termisk kikkertsigte (uden sigte) er et tilbehør til et riffelsigte. Det monteres nemt på riffelkikkerten og vejer kun 553 gram uden batteri. Varmekikkerten er kompatibel med forskellige adaptere, og den har M52 x 0,75 gevind. Clip-on har en 640×512 termisk sensor, og pixelafstanden er kun 12 µm, hvilket giver et knivskarpt billede. Med en imponerende lav NETD på mindre end 20 mK sender varmekameraet meget detaljerede varmebilleder. Disse billeder vises på OLED-displayet på 1024×768 (0,39 tommer) med en billedfrekvens på 50 Hz. Der er en drejeknap på toppen af varmekameraet, som gør det muligt at justere fokus. Den termiske sensor har en rækkevidde på 2600 meter, hvilket gør det muligt at registrere varmeforskelle selv på lange afstande.

Med dette termokamera kan du både tage fotos og videoer. Du kan gøre det manuelt ved hjælp af knapperne på toppen af HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ50C termokamera, eller du kan overlade det til den rekylaktiverede optagelse. Denne funktion får en kort video med lyd til at blive optaget i det øjeblik, termografisigtet registrerer rekyl. Det giver en kort video, hver gang der trykkes på aftrækkeren. Varmekameraet har et 16 GB eMMC (embedded multimedia card), og de fotos og videoer, du tager, bliver også sendt til din telefon, hvis du har HikMicro Sight-appen.

Denne HikMicro Sight app er gratis at downloade og vil få dig forbundet til din HikMicro enhed. Efter konfigurationen er det muligt at justere varmebilledfremviserens indstillinger via appen, og du kan selvfølgelig se fotos og videoer i den.

HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ50C termokamera er udstyret med et Li-ion-batteri. På en fuld opladning kan termokameraet være tændt i op til 6,5 timer uafbrudt. Når batteriet er tomt, kan du nemt genoplade det eller skifte det ud med det andet batteri. For at få endnu længere tid med en batteriopladning kan du bruge standbytilstand. Det er nemt at sætte termofremviseren i standbytilstand eller bare aktivere den igen ved hjælp af knapperne på toppen. Der er i alt fem knapper med følgende funktioner:

Tænd/sluk-knap:
– Kort tryk: Aktiverer og deaktiverer standbytilstand.
– Hold nede: Tænd/sluk.

Tilstandsknap:
– Kort tryk: Skift mellem farvetilstande (white hot, black hot, red hot, fusion).

Knap til optagelse:
– Kort tryk: Tag et billede.
– Hold nede: Start/stop optagelse af en video.
– Funktionalitet i (hurtig)menuen: Flyt markøren op.

Menu-knap:
– Kort tryk: Gå ind i hurtigmenuen.
– Hold den nede: Gå til den udvidede hovedmenu eller afslut menuen.
– Funktionalitet i (hurtig)menuen: Bekræft valget.

Display-knap:
– Kort tryk: Vis eller skjul detaljerede oplysninger på skærmen.
– Funktionalitet i (hurtig)menuen: Flyt markøren nedad.

HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ50C varmebilledkikkert er rekylsikker og vandtæt. Faktisk er den IP67-vandtæt, hvilket betyder, at termokameraet er helt støvtæt og kan nedsænkes i en meters dybde i op til 30 minutter.

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist