HikMicro Falcon FH25 Termisk kikkert

Original price was: €1.735,00.Current price is: €1.536,00.

Leveringstid +/- 7 arbejdsdage

Hikmicro Falcon

HikMicro Falcon FH25 Termisk kikkert

Original price was: €1.735,00.Current price is: €1.536,00.

HikMicro Falcon FH25 Termisk kikkert

FH25 er et kompakt håndholdt termisk kamera fra HikMicros Falcon serie. Denne kompakte og brugervenlige håndholdte er fantastisk til at spore, observere og identificere dyreliv. De smart placerede knapper kan betjenes med berøring af både venstre- og højrehåndede, og magnesiumhuset giver en stød- og korrosionsbestandig skal. Varmekameraet er også IP67-vandtæt, hvilket betyder, at Falcon er beskyttet mod fugt som kraftig nedbør og sne og kan nedsænkes i vand i op til 30 minutter til en maksimal dybde på 1 meter.

En stor F1.0-blænde med en asfærisk germaniumlinse fanger en stor mængde infrarød stråling og giver en detekteringsrækkevidde på 1.200 meter. Det termiske billedmodul ≤20 NETD mK og 12 µm-sensoren med 384×288-opløsning sikrer detaljerede billeder med høj kontrast. Desuden giver Image Pro-algoritmen dig mulighed for at skelne objekter og baggrunde endnu bedre ved at gøre kanterne mere synlige.

Varmebillederne vises på et OLED-farvedisplay i 1024×768-opløsning (High Definition), og du kan vælge mellem visning i fire farveskemaer: Black Hot, White Hot, Red Hot og Fusion. Ved hjælp af 1-8x digital zoom kan der opnås en maksimal forstørrelse på 16x, så du kan komme ekstremt tæt på objekter.

Den interne hukommelse på 64 GB kan lagre timevis af video og titusindvis af fotos. Derudover giver HikMicro Sight-appen til Android og iOS mulighed for tilslutning til en smartphone eller tablet til livevisninger, optagelse af fotos og videoer, deling af filer på sociale medier, fjernbetjening og firmwareopdatering via FH25-varmekameraets Wi-Fi-modul. Der medfølger to batterier, som hver især giver strøm nok til 7 timers kontinuerlig brug. Via USB-C-porten kan der ud over opladning og dataoverførsel også tilsluttes en powerbank, som kan levere strøm til Falcon.

Leveringstid +/- 7 arbejdsdage

Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist